Menu

Trouwnieuws

Welkom op mijn blog vol met trouwnieuws!

Als trouwfotograaf wil ik bride & grooms to be dienen in het prachtige traject naar de dag van hun leven.

Hier op deze pagina deel zoveel mogelijk relevant nieuws voor aanstaande bruidsparen.

In mijn ervaring als bruidsfotograaf heb ik de afgelopen 11 jaar veel bruiloften gezien. Van grootse uitbundige feesten op enorme locaties tot hele intieme bruiloften waar maar 30 man aanwezig was. Ieder stel geeft zijn eigen draai aan hun bruiloft en als trouwfotograaf mag ik altijd tijdens deze bijzondere dagen aanwezig zijn. In mijn blogs wil ik aanstaande bruidsparen voorzien van relevante kennis voor de dag van hun leven!

Denk hierbij aan do's & Dont's, actueel nieuws of een top 10 van de beste locaties. Alles zal voorbij gaan komen! Dankzij de ervaring die door het hele land is opgedaan kan ik juist hier van dienst zijn. Er zijn pareltjes in het bos die niemand kent, maar ook gigantische locaties die heel billijke tarieven rekenen.

Uiteraard zit er nog veel meer in mijn hoofd dan dat ik op kan schrijven. Schroom daarom ook niet om even een mailtje te sturen of te bellen wanneer je een vraag hebt die niet beantwoord wordt mijn website.

Pluk de dag! Deze is voor jullie, en ik dien jullie graag tijdens deze bijzondere gebeurtenis.

Trouwnieuws portfolio

Trouwen in tijden van crisis

Goed voorbereid je dag van je leven vieren

Als trouwfotograaf is er de afgelopen 11 jaar een veelvoud aan verschillende bruiloften voorbij gekomen, daarom wil ik me nu graag inzetten om mijn bruidsparen naast de fotografie ook te voorzien van informatie waardoor zij een nog mooiere dag kunnen beleven! kijk hier naar de bruidsparen die al hebben gekozen om met mij samen te werken!

Check beschikbaarheid!

Benieuwd of ik beschikbaar ben op de gewenste dag? Twijfel geen seconde en neem contact met mij op! Check beschikbaarheid