Hero
×

Privacybeleid

Privacybeleid

Gertjan Van Ginkel, gevestigd aan Comeniusstate 14, 6716PJ, Ede, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:

www.carpediem-fotografie.nl Comeniusstate 14, 6716PJ, Ede 06 216 997 82

Beheerder is de Functionaris Gegevensbescherming van Gertjan Van Ginkel Hij is te bereiken via gertjan@carpediem-fotografie.nl

Als jij je niet prettig voelt omtrent het gebruik van jouw gegevens door Gertjan Van Ginkel, neem dan gerust contact op!

Cookie beleid

Deze website maakt gebruik van cookies. Dit zijn kleine bestandjes die op uw apparaat worden opgeslagen, om de werking en gebruikservaring te verbeteren.

Op de website van Gertjan Van Ginkel worden de cookies tevens gebruikt om gegevens te verzamelen voor social media en Google Analytics. Op die manier kunnen wij beter zien hoe men onze site bereikt en welke pagina’s het beste aansluiten bij uw bezoek.

U kunt zelf aangeven of u akkoord gaat met deze cookies, of dat u deze weigert. Heeft u vragen over cookies of andere privacy gerelateerde zaken? Neem gerust contact met ons op!

Persoonsgegevens die wij verwerken

Gertjan Van Ginkel verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:
– Voor- en achternaam
– Telefoonnummer
– E-mailadres
– Locatiegegevens
– Gegevens over uw activiteiten op onze website
– Internetbrowser en apparaat type

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via gertjan@carpediem-fotografie.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Gertjan Van Ginkel verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
– Het afhandelen van uw betaling
– Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder
– U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
– U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
– Om goederen en diensten bij u af te leveren
– Gertjan Van Ginkel analyseert uw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op uw voorkeuren.

Social Media buttons

Op onze website maken we gebruik van social media buttons zodat jullie direct met je netwerk kan delen wanneer je iets moois hebt gevonden. Door het gebruik van deze buttons krijgt het platform ook de informatie van de ondernomen actie. (Stel dat jij je trouwfoto’s deelt op facebook, dan weet facebook dat er vanaf de website een deelactie is gedaan vanaf onze website en dat er dus een link is tussen jouw account en bruiloften.)

Geautomatiseerde besluitvorming

Gertjan Van Ginkel neemt geen besluiten op basis van geautomatiseerde verwerkingen over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Gertjan Van Ginkel) tussen zit.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Gertjan Van Ginkel bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld.

Delen van persoonsgegevens met derden

Gertjan Van Ginkel verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Gertjan Van Ginkel gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Gertjan Van Ginkel en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar gertjan@carpediem-fotografie.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek. Gertjan Van Ginkel wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Gertjan Van Ginkel neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via gertjan@carpediem-fotografie.nl.

Gertjan van Ginkel identiteitssessie

Carpe Diem Fotografie

Pluk de dag! Dat is wat Carpe Diem betekent. Als er één dag is die geplukt moet worden, dan is het jullie trouwdag wel! Ga er lekker van genieten, vul het in zoals jullie graag willen en omring je met je meest dierbaren. Beleef jullie dag op zijn mooist
Waar ik voor sta

Ik geloof dat de liefde altijd het mooiste in de ander naar boven haalt. Als professional heb ik mijzelf erop getraind daar gevoelig voor te zijn en dus die liefde tastbaar in beeld te brengen. In de praktijk ben ik zichtbaar en onzichtbaar wanneer nodig om zo het beste in jullie naar boven te laten komen. Ik ben er namelijk van overtuigd dat iedereen mooi op de foto kan. Daar zet ik me dan ook met liefde voor in!

Neem contact op

Bedrijfsfotograaf Gertjan Van Ginkel

Neem contact op

Ik zie er naar uit om jullie te dienen op jullie grote dag! Maak een afspraak en ik schuif graag bij jullie aan tafel om de plannen en wensen te bespreken! Je kunt mij bellen op 06 – 216 997 82 of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.

Ik wil meer weten