Hero
×

Mijn missie

Gertjan Van Ginkel

Mijn missie

Echtheid, verbinding en plezier met die 3 kernwaarden maak ik samen met mijn bruidsparen de allermooiste herinnering. Liefde is wat jullie bind. Liefde is iets wat ik prachtig vind.

Trouwen doe je doorgaans omdat je voor de ander wilt gaan, en dat moet gevierd worden .

Als trouwfotograaf ben ik laagdrempelig aanwezig op de bruiloft, door een goede voorbereiding met jullie word ik “one of the guys” waardoor ik alles kan fotograferen en mensen volledig zichzelf kunnen zijn. Wat ik geloof dat de foto niet alleen morgen mooi is, maar de rest van je leven blijvende waarde kan hebben.

Daarom fotografeer ik bruiloften, Laten zien wie jullie zijn, en wat jullie bind. De vrienden en familie met wie je dat deelt in de geweldige sfeer van jullie grote dag.

Altijd een Loveshoot

Voordat de bruiloft begint doe ik altijd een pre-wedding shoot.

Dit betekent dat we er een ochtend of middag op uit gaan om elkaar beter te leren kennen en alvast hele mooi foto’s van jullie te schieten. De hoofdreden is om ervoor te zorgen dat we nog comfortabeler zijn met elkaar op de grote dag zodat daar het allerbeste resultaat uitkomt.

De andere redenen zijn dat jullie alvast mooie foto’s hebben voor evt liturgieën of dergelijk, we ergens vast een lekker bakkie hebben gedaan, en we er even uit zijn geweest.

Eerlijke prijs

Ik ben niet de goedkoopste, maar zeker de moeite waard. Mijn klanten hechten waarde aan echtheid, verbinding en plezier. Dat is precies waar ik me goed bij voel. Door mijn volledige dagen vrij te plannen weet ik zeker dat ik ten allen tijde beschikbaar ben om voor jullie langer te blijven wanneer gewenst. Mijn prijzen zijn hier te vinden. Voor vragen mag je altijd gewoon even appen of bellen.

 

Missie

Oud, gerimpeld en gelukkig je trouwboek doorkijken met je lief. Dat is waar ik voor ga.

Gertjan van Ginkel identiteitssessie

Carpe Diem Fotografie

Pluk de dag! Dat is wat Carpe Diem betekent. Als er één dag is die geplukt moet worden, dan is het jullie trouwdag wel! Ga er lekker van genieten, vul het in zoals jullie graag willen en omring je met je meest dierbaren. Beleef jullie dag op zijn mooist
Waar ik voor sta

Ik geloof dat de liefde altijd het mooiste in de ander naar boven haalt. Als professional heb ik mijzelf erop getraind daar gevoelig voor te zijn en dus die liefde tastbaar in beeld te brengen. In de praktijk ben ik zichtbaar en onzichtbaar wanneer nodig om zo het beste in jullie naar boven te laten komen. Ik ben er namelijk van overtuigd dat iedereen mooi op de foto kan. Daar zet ik me dan ook met liefde voor in!

Neem contact op

Bedrijfsfotograaf Gertjan Van Ginkel

Neem contact op

Ik zie er naar uit om jullie te dienen op jullie grote dag! Maak een afspraak en ik schuif graag bij jullie aan tafel om de plannen en wensen te bespreken! Je kunt mij bellen op 06 – 216 997 82 of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.

Ik wil meer weten