Menu

Loveshoots

Een bijzondere manier om jullie liefde voor elkaar te vereeuwigen is een loveshoot. Daarbij maakt het niet uit of je nu 2 jaar of 20 jaar bij elkaar bent, net getrouwd of juist niet wilt trouwen, het is altijd een origineel idee.

Loveshoots portfolio

Pre-weddingshoot Daniël & Jette

Pre-weddingshoot Si & Annerie

Loveshoot & trouwen

Ga je trouwen? Dan krijg je deze fotoshoot als pre-weddingshoot voor meer dan de helft goedkoper! Handig om voor de grote dag al een idee te hebben hoe het is om voor de lens te staan en hoe jullie fotograaf te werk gaat. Dan hoef je je daar op je bruiloft geen zorgen meer over hoeft te maken. Bovendien kun je een van de foto’s eventueel gebruiken voor de uitnodiging.

Loveshoot als uniek cadeau

Een loveshoot is altijd mogelijk, ongeacht het seizoen of het tijdstip! Een loveshoot geven jullie zelf vorm. Kies bijvoorbeeld een locatie uit die een bijzondere betekenis voor jullie heeft. Tip: een loveshoot is ook leuk om aan je geliefde te geven als cadeau, bijvoorbeeld voor haar of zijn verjaardag of als Valentijnscadeau.

Loveshoot boeken

Check beschikbaarheid!

Benieuwd of ik beschikbaar ben op de gewenste dag? Twijfel geen seconde en neem contact met mij op! Check beschikbaarheid