Menu

Eventfotografie

Sommige feesten zijn wat specialer dan andere feesten. Bijvoorbeeld het bereiken van een mooie leeftijd of een gouden huwelijksjubileum. Op deze feesten wil je misschien net iets meer uitpakken en dit professioneel vast laten leggen. Zo kun je na de drukte van de feestelijkheden nog lange tijd nagenieten met behulp van mooie foto's. Deze kunnen we ook opmaken in een mooi, duurzaam album waardoor je de foto's makkelijk kunt delen met vrienden en familie. Interesse in een fotobooth met attributen? Ook dat kunnen we regelen!

Eventfotografie portfolio

Portretdag voorjaar 2017

Eventfotografie voor elke gelegenheid

Van een klein, besloten familiefeest tot een groot bedrijfsfeest: om wat voor event het ook gaat, Carpe Diem – Fotografie is de juiste keuze. Ik weet de sfeer en beleving vast te leggen op beeld en tastbaar te maken voor vrienden, familie of collega’s. Dan kunnen ze het feest nog een keer ervaren. Uiteraard kun je rekenen op mijn representativiteit. Meer informatie over eventfotografie? Neem contact met mij op. Ik leer je graag kennen.

Neem contact op

Check beschikbaarheid!

Benieuwd of ik beschikbaar ben op de gewenste dag? Twijfel geen seconde en neem contact met mij op! Check beschikbaarheid