Menu

Wilbert & Lisette

Via een koor waar ik ooit  heb mogen zingen kwam de vraag of ik eens langs wilde komen om te zien of wij een match zouden zijn voor haar grote dag. Lisette en Wilbert vonden het belangrijk dat een trouwfotograaf wist wat hij deed, onzichtbaar kon zijn wanneer nodig en de regie kon pakken wanneer deze ontbreken zou. In dat eerste gesprek kwamen we erachter dat de klik er zeker was. En vanaf dat moment was het genieten geblazen.

Wilbert & Lisette zijn weer een heel eigen koppel. Met hun eigen voorkeuren, liefdes familie, schoonfamilie en vrienden. Het was erg bijzonder om hun trouwfotograaf te zijn en te midden van de intimi van Lisette en Wilbert beelden te vangen die hen voor altijd bij zullen blijven.

Bekijk hier een kleine selectie van hun grote dag en weet dat je me altijd een berichtje kan sturen of een belletje kan doen wanneer je vragen hebt over de mogelijkheden voor jullie eigen trouwdag.

 

Veel kijkplezier!

Ook een prachtige fotoshoot?

Check beschikbaarheid!

Benieuwd of ik beschikbaar ben op de gewenste dag? Twijfel geen seconde en neem contact met mij op! Check beschikbaarheid