Menu

Bruiloft Jorrit & Eline

“Het is al weer even geleden dat we elkaar voor het eerst ontmoetten. Toch weet ik het nog goed.. Jorrit kwam stage lopen als gymleraar en al snel begon er tussen ons het een en ander over te springen. Trouwen was toen nog iets voor later. Maar een speciale dag om onze liefde en trouw naar elkaar uit te spreken in het bijzijn van al onze dierbaren, was zeker iets waar we in de loop van de tijd naar uit begonnen te kijken. Toen het eenmaal zover was, sloegen ook al onze lieve vrienden en familie de handen ineen om ons te helpen om onze dag extra speciaal te maken.

Bijvoorbeeld toen de beste vriend van Jorrit zijn rede aan ons voorlas… We hebben samen gelachen en gehuild en gehuild van het lachen! Of toen mijn broertje naar beneden kwam, voor het eerst in pak! Ook hebben we ontzettend genoten van de aanwezigheid van Gertjan op onze bruiloft. Hij was steeds op de juiste momenten zichtbaar en onzichtbaar ‘in the picture’, waardoor onze gasten ook zeer te spreken waren over hem als fotograaf. Toen we na afloop de foto’s zagen, konden we elk moment van de dag steeds weer opnieuw beleven. Ja, dit was echt onze mooiste dag! Onze tip voor aanstaande bruidsparen: Pluk de dag! Ga er lekker van genieten.”

Zie hieronder het resultaat wat ik heb mogen schieten op deze prachtige dag. Geniet er van!

Ook een prachtige fotoshoot?

Check beschikbaarheid!

Benieuwd of ik beschikbaar ben op de gewenste dag? Twijfel geen seconde en neem contact met mij op! Check beschikbaarheid