Menu

Bruiloft Jeroen & Marjolein

Deel dit met je familie en vrienden
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Jeroen en Marjolein hebben elkaar ontmoet op het station, hij als machinist, zij als medewerker van de kiosk. Jeroen kwam wel erg vaak een bakkie halen… Inmiddels wonen ze al een tijd samen en wist Marjolein niet zeker of en wanneer Jeroen haar zou gaan vragen. Maar toen kwam het grote moment en natuurlijk zei ze ja! Na heel Gelderland rond zijn geweest om de bruiloft te regelen, was het vandaag dan eindelijk zo ver! Jeroen kwam voorrijden in een witte Mustang om de vrouw van zijn dromen (bij zijn eigen huis) op te halen.

“Heb je de binnenkant van mijn jasje al gezien”, vraagt hij regelmatig aan de gasten. Waarop hij trost de pin-up aan de binnenkant laat zien. Maar wie zegt dat grote, stoere mannen niet huilen, heeft Jeroen nog niet meegemaakt. Samen vormen ze een mooi, geëmotioneerd stel op deze dag vol vrienden en familie. Een mooi afsluitend feest maakte de dag helemaal af. Ik ging moe en voldaan naar huis. Op naar de volgende bruiloft!

Check beschikbaarheid!

Benieuwd of ik beschikbaar ben op de gewenste dag? Twijfel geen seconde en neem contact met mij op! Check beschikbaarheid