Menu

Bruiloft Boaz & Mirjam

Als ik ’s ochtends binnenkom is iedereen al druk in de weer. “Bent u zenuwachtig”, vraag ik aan de moeder van de bruid, die nog druk in de weer is in de keuken. “Nee hoor”, antwoordt ze, maar stiekem is iedereen gezond gespannen. Dan komt Mirjam terug van de kapper, met een ‘oooh’ wordt ze ontvangen. Even later vertrekt ze naar boven om haar trouwjurk aan te doen. “Kom maar”, en ik mag fotograferen hoe de laatste hand aan de jurk wordt gelegd om straks haar aanstaande man te verrassen. En als hij voor de deur staat is het ijs gebroken, “wat ben je mooi”, klinkt het.

Hop, naar Burgers Zoo om te fotograferen in de bushbush. Lekker warm en binnen twee seconden is mijn cameralens beslagen. Maar zoals je zal zien, heeft dat niet gehinderd. Een lekkere bruidstaart en een mooie kerkdienst volgen. Een leuke quiz en een levensloop van de bruid, helemaal af is deze bruiloft. Na in de avond ook nog gedanst te hebben is het goed geweest. Het was een geweldige dag, een om van te genieten dus. Bekijk het zelf!

Ook een prachtige fotoshoot?

Check beschikbaarheid!

Benieuwd of ik beschikbaar ben op de gewenste dag? Twijfel geen seconde en neem contact met mij op! Check beschikbaarheid