Menu

Bruiloft Daniël & Jette

Hopsakee, vroeg in de auto richting Kampen. Maar dan wel het authentieke Kampen. Eenmaal aangekomen in het centrum was het duidelijk. naast ongeveer het kleinste huis van nederland was de toekomstige woning van Daniël & Jette. “kom maar naar boven hoor!” werd er geroepen. en daar ging ik dan. Voorzichtig het smalle trappetje naar boven en daar was de woonkamer. nog een trappetje hoger was Jette al druk in de weer zichzelf helemaal klaar te maken voor de komst van haar toekomstige echtgenoot. En oh wat was ze mooi. Na het ophalen moest Daniël toch nog wel even wat bijscheren van Jette, maar toen kon de dag toch echt beginnen.. Wacht! nog koffie!

Koffie, een fotoshoot en veel plezier later mocht ik steeds meer getuige zijn van de liefde die dit stel voor elkaar koestert. soms knettergek, soms heel intiem, maar eigenlijk continu open, vriendelijk en vrolijk. Hier vinden jullie een stukje van de reportage die ik voor dit heerlijke stel heb mogen maken!

Ook een prachtige fotoshoot?

Check beschikbaarheid!

Benieuwd of ik beschikbaar ben op de gewenste dag? Twijfel geen seconde en neem contact met mij op! Check beschikbaarheid