Menu

Anouk & Rick

Wanneer er vooral gelachen wordt wanneer iemand ochtend’s de ringen is vergeten dan weet je dat het goed zit.. Rick & Anouk zijn werkelijk voor elkaar gemaakt. Vanaf het eerste moment dat ik met hen naar de bruiloft toe mocht leven was dit te zien. In de foto’s voor de loveshoot en in de communicatie met onze weddingplanner was dit een geoliede machine.

Maar dan de bruiloft. Wakker worden bij je ouders die een heerlijk ontbijt hebben geregeld is uiteraard niet verkeerd. Dan de kapster, je make-up. Zo zou je elke dag wel verwend willen worden, aldus Anouk. Geen spatje zenuwen, totdat de bolide van Rick voor komt rijden..

Een prachtige fotolocatie die nog mooier werd omdat deze 2 samen zo mooi op de foto konden maakten mijn dag ook helemaal goed. Dit was zo’n bruiloft waarop alles werkte, heerlijk toch!

Alle dank daarvoor naar Julia die het bruidspaar als weddingplanner / prof-ceremoniemeester volledig ontzorgd heeft.

Uiteraard kan ik deze hele pagina wel vullen met lovende worden over deze dag. Ik ben in ieder geval erg dankbaar dat ik deze prachtige dag heb mogen fotograferen! See for yourself!

Ook een prachtige fotoshoot?

Check beschikbaarheid!

Benieuwd of ik beschikbaar ben op de gewenste dag? Twijfel geen seconde en neem contact met mij op! Check beschikbaarheid