Hero
×

Bruidsfotografie

Zorg dat je authentiek in beeld komt, zodat je klanten zien wie je écht bent. Als identiteitsfotograaf ben ik Jullie bruiloft is een van de meest ingrijpende en mooiste dagen van je leven. Dit verdient natuurlijk bijzondere aandacht van jullie trouwfotograaf.

Je interesse gewekt?

Ik wil meer weten

Of scroll door voor meer Bruidsfotografie

Je interesse gewekt?

Ik wil meer weten

Of scroll door voor meer Bruidsfotografie

Je interesse gewekt?

Ik wil meer weten

Bruidsfotografie = authenticiteit

Ik geloof dat jullie het verdienen echt gezien te worden op deze dag en zet mij met veel passie en enthousiasme in om jullie te dienen op deze prachtige dag en de weg er naartoe. Hieronder zie je voorbeelden van bruidsparen aan wie ik tijdloze herinneringen heb mogen geven. Ik neem graag de tijd om jullie beter te leren kennen. Aandacht en verbinding zorgen ervoor dat jullie volledig jezelf kunnen zijn terwijl de bruidsfotograaf om jullie heen beweegt.

Bruidsfotografie

Jullie willen gaan trouwen! Wat een prachtig nieuws. Nu gaat het echt gebeuren. Een dag volledig ingericht om geschiedenis te schrijven. Het moment waarop jullie je liefde, trouw en geluk naar elkaar uitspreken en dit vastleggen zodat de hele wereld weet dat jullie van elkaar zijn. Ben je benieuwd wat de kosten zijn om mij in te schakelen? Bekijk de tarieven. Ik geloof dat de liefde altijd het mooiste in de ander naar boven haalt. Als professional heb ik mijzelf erop getraind daar gevoelig voor te zijn en dus die liefde tastbaar in beeld te brengen. In de praktijk ben ik zichtbaar en onzichtbaar wanneer nodig om zo het beste in jullie naar boven te laten komen. Ik ben er namelijk van overtuigd dat iedereen mooi op de foto kan. Daar zet ik me dan ook met liefde voor in!

Ik wil meer weten

Gertjan van Ginkel identiteitssessie

Carpe Diem Fotografie

Pluk de dag! Dat is wat Carpe Diem betekent. Als er één dag is die geplukt moet worden, dan is het jullie trouwdag wel! Ga er lekker van genieten, vul het in zoals jullie graag willen en omring je met je meest dierbaren. Beleef jullie dag op zijn mooist
Waar ik voor sta

Ik geloof dat de liefde altijd het mooiste in de ander naar boven haalt. Als professional heb ik mijzelf erop getraind daar gevoelig voor te zijn en dus die liefde tastbaar in beeld te brengen. In de praktijk ben ik zichtbaar en onzichtbaar wanneer nodig om zo het beste in jullie naar boven te laten komen. Ik ben er namelijk van overtuigd dat iedereen mooi op de foto kan. Daar zet ik me dan ook met liefde voor in!

Neem contact op

Bedrijfsfotograaf Gertjan Van Ginkel

Neem contact op

Ik zie er naar uit om jullie te dienen op jullie grote dag! Maak een afspraak en ik schuif graag bij jullie aan tafel om de plannen en wensen te bespreken! Je kunt mij bellen op 06 – 216 997 82 of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.

Ik wil meer weten