Menu

Trouwen in tijden van crisis

Je bruiloft valt toevallig net in de corona crisis.. je zal de pech maar hebben…

Zo’n heerlijk moment als dit zal ik als bruidsfotograaf de aankomende maanden even niet meer mogen vastleggen. Ook in mijn branche slaat het corona virus hard om zit heen. Juist in deze tijd wil ik beschikbaar zijn als trouwfotograaf om aanstaande bruidsparen te voorzien van advies in een roerige tijd.

Ik zie een hoop om me heen gebeuren, enorm veel bruidsparen de handen in het haar, Enkele vragen die ik hoor:

  • Kunnen we dit jaar nog wel trouwen?
  • waar hebben wij als bruidspaar recht op tijdens een epidemie?
  • Hoe zit dit met de kosten?
  • Wanneer is dit voorbij?
  • Moeten we een aangepaste bruiloft houden?
  • Van wie mag ik flexibiliteit verwachten?

Zomaar wat vragen die er voorbij komen. In deze tijden snap ik goed dat het spannend is wanneer alles ineens anders is dan dat je had gepland. auto’s zijn geregeld, fotografen al ingehuurd, trouwlocaties gereserveerd en ga zo maar door..

Omdat ik al zoveel bruiloften heb gezien zou ik heel graag deze kennis en ervaring delen met bruidsparen die nu met de handen in het haar zitten. Ik geloof dat ik rust kan bieden en kan helpen weer even overzicht te creëren.

Ben jij, of Ken jij een bruidspaar dat door het corona virus in de problemen of onzekerheid is gekomen? laat het me dan weten, of geef ze de kan om mij te bellen. Juist nu moeten we er zijn voor elkaar.

We gaan voor een prachtige (wellicht uitgestelde) trouwdag.

Carpe Diem! Straks kan het weer 🙂

 

Jouw bruiloft is jullie feest!

Ook een prachtige fotoshoot?

Check beschikbaarheid!

Benieuwd of ik beschikbaar ben op de gewenste dag? Twijfel geen seconde en neem contact met mij op! Check beschikbaarheid